Immobles en Lloguer
  0768. NAU INDUSTRIAL AMB MOLLS DE CÀRREGA. LA GARRIGA
Nau Industrial en dos plantes de 370 m2. cadascuna, comunicades per una escala interior, no dispossa de montacargues. Tres molls de càrrega, instal.lació de llum i aigua, banys i possibilitat d'opertura en façana posterior d'us comercial.
Preu: 1.800 €
  0666. DÚPLEX SEMI NOU AMB PÀRQUING. LA GARRIGA
Vivenda tipus dúplex semi nou, en molt bon estat, distribuit en menjador sala d'estar, cuina equipada, dues habitacions, bany complet i aseo amb dutxa, terrassa solarium, safreig, pàrquing i traster al mateix edifici, calefacció, aire condicionat, ascensor, piscina i jardí comunitari, despeses comunitàries incloses.
Preu Oferta: 900 €
  0349. PIS GRAN TOTALMENT REFORMAT. LA GARRIGA
Vivenda totalment reformada consta d'un ampli rebedor, menjador sala d'estar gran amb sortida a un balcó, cuina gran i equipada amb zona de rentar anexe, tres habitacions grans amb armaris de paret (una tipus suite), bany complet i lavabo amb dutxa, calefacció, doble vidre, parquet, ascensor, reforma integral, despeses comunitàries incloses.
Preu Oferta: 850 €
  0144. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Dos despatxos comercials situats en primera planta amb divisions i despatxos, sales etc., cambra de bany, en bon estat i molt cèntrics.Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc. Despatx de 50 m2. Preu: 450 €/mes Despatx de 30 m2. Preu: 400 €/mes.
Preu: 800 €
  0260. APARTAMENT MOBLAT AL CENTRE. LA GARRIGA
Rebedor amb armari encastat, menjador sala d'estar amb sortida a un balcó, cuina tipus americana totalment equipada (nevera, rentadora, etc.), dues habitacions (la gran amb armaris encastats), bany complet, calefacció, tancaments d'alumini, ascensor, comunitat i escombraries inclòs en el preu.
Preu Oferta: 775 €
  0145. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Despatx comercial situat en segona planta, totalment diafan i exterior amb lavabo, en bon estat i molt cèntric. Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc.
Preu: 650 €
  0304. PLAÇA D'APARCAMENT. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament per a cotxe gran en la zona de la Cruïlla de l'Ametlla, amb bon accès, situat a la zona de la cruïlla de l'Ametlla, comandament a distància.
Preu Oferta: 50 €
  0188. PLAÇA D'APARCAMENT DE LLOGUER. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament a Can Illa
Preu: 50 €