Immobles en Lloguer
  0768. NAU INDUSTRIAL AMB MOLLS DE CÀRREGA. LA GARRIGA
Nau Industrial en dos plantes de 370 m2. cadascuna, comunicades per una escala interior, no dispossa de montacargues. Tres molls de càrrega, instal.lació de llum i aigua, banys i possibilitat d'opertura en façana posterior d'us comercial.
Preu: 1.800 €
  0780. PIS SEMI NOU AMB ELECTRODOMÈSTICS. LA GARRIGA
Vivenda en molt bon estat de conservació, situada en lloc tranquil a 5 minuts de la plaça del poble, totalment exterior i sol de matí. Rebedor amb armari, menjador sala d'estar amb sortida a la balconera i cuina gran i equipada (rentaplats, nevera i rentadora), tres habitacions (una amb armaris empotrats), bany complet en l'habitació suite i bany auxilia ...
Preu Oferta: 900 €
  0855. PLANTA BAIXA SEMI NOVA. LA GARRIGA
Vivenda semi nova en planta baixa consta de menjador sala d'estar gran, cuina equipada amb zona de rentar annexe, dues habitacions, bany complet, calefacció de gas natural, aire condicionat, armaris de paret, tancaments alumini, persianes elèctriques, pàrquing al mateix edifici.
Preu Oferta: 800 €
  0144. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Dos despatxos comercials situats en primera planta amb divisions i despatxos, sales etc., cambra de bany, en bon estat i molt cèntrics.Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc. Despatx de 50 m2. Preu: 450 €/mes Despatx de 30 m2. Preu: 400 €/mes.
Preu: 800 €
  0145. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Despatx comercial situat en segona planta, totalment diafan i exterior amb lavabo, en bon estat i molt cèntric. Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc.
Preu: 650 €
  0304. PLAÇA D'APARCAMENT. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament per a cotxe gran en la zona de la Cruïlla de l'Ametlla, amb bon accès, situat a la zona de la cruïlla de l'Ametlla, comandament a distància.
Preu Oferta: 50 €
  0188. PLAÇA D'APARCAMENT DE LLOGUER. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament a Can Illa
Preu: 50 €