Immobles en Lloguer
  0768. NAU INDUSTRIAL AMB MOLLS DE CÀRREGA. LA GARRIGA
Nau Industrial en dos plantes de 370 m2. cadascuna, comunicades per una escala interior, no dispossa de montacargues. Tres molls de càrrega, instal.lació de llum i aigua, banys i possibilitat d'opertura en façana posterior d'us comercial.
Preu: 1.800 €
  0868. DESPATX PROFESIONAL. LA GARRIGA
Magnífic despatx profesional per empresa. En l'actualitat distribuit en una sala diafana, banys, petit magatzem, aire condicionat i calefacció, parquet, ascensor, molta visibilitat.
Preu Oferta: 1.500 €
  0879. PLANTA BAIXA MOBLADA AMB TERRASSA. CENTELLES
Vivenda situada al centre de la població, rebedor, menjador sala d'estar amb sortida a una gran terrassa de 60 m2, cuina equipada, dues habitacions, armaris de paret, bany complet, calefacció de gas natural, pàrquing al mateix edifici, despeses comunitàries incloses.
Preu Oferta: 775 €
  0145. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Despatx comercial situat en segona planta, totalment diafan i exterior amb lavabo, en bon estat i molt cèntric. Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc.
Preu: 650 €
  0304. PLAÇA D'APARCAMENT. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament per a cotxe gran en la zona de la Cruïlla de l'Ametlla, amb bon accès, situat a la zona de la cruïlla de l'Ametlla, comandament a distància.
Preu Oferta: 50 €
  0188. PLAÇA D'APARCAMENT DE LLOGUER. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament a Can Illa
Preu: 50 €
  0876. PLANTA BAIXA MOBLADA AMB TERRASSA. LA GARRIGA
LLOGUER DE TEMPORADA, rebedor, menjador sala d'estar amb sortida a una magnífica terrassa, cuina gran i equipada, cambra de rentar, dues habitacions (una tipus suite), bany complet, aseo amb dutxa, parquet, calefacció, aire condicionat, pàrquing al mateix edifici.
Preu Oferta: Consultar