Immobles en Lloguer
  0768. NAU INDUSTRIAL AMB MOLLS DE CÀRREGA. LA GARRIGA
Nau Industrial en dos plantes de 370 m2. cadascuna, comunicades per una escala interior, no dispossa de montacargues. Tres molls de càrrega, instal.lació de llum i aigua, banys i possibilitat d'opertura en façana posterior d'us comercial.
Preu: 1.800 €
  0856. PIS GRAN I CÈNTRIC. LA GARRIGA
Vivenda situada al centre de la població, rebedor, menjador sala d'estar amb sortida, cuina equipada amb cambra de rentar annexe, quatre habitacions (dues dobles), armaris de paret, dos balcons grans, bany complet i lavabo amb dutxa, calefacció i aire condicionat, ascensor, despeses comunitàries incloses.
Preu Oferta: 850 €
  0144. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Dos despatxos comercials situats en primera planta amb divisions i despatxos, sales etc., cambra de bany, en bon estat i molt cèntrics.Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc. Despatx de 50 m2. Preu: 450 €/mes Despatx de 30 m2. Preu: 400 €/mes.
Preu: 800 €
  0145. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Despatx comercial situat en segona planta, totalment diafan i exterior amb lavabo, en bon estat i molt cèntric. Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc.
Preu: 650 €
  0645. PIS SEGONA MÀ. LA GARRIGA
Vivenda de segona mà en bon estat de conservació, situada en planta primera d'edifici sense ascensor, rebedor, menjador sala d'estar amb sortida a un balcó, cuina gran i equipada, bany complet amb 1/2 banyera, tres habitacions (dues dobles) armaris de paret, despeses incloses en el preu.
Preu Oferta: 650 €
  0695. LOCAL COMERCIAL IDEAL PEIXETERIA. CANOVELLES
Local comercial molt ben situat, actualment distribuit com a peixeteria. No es demana traspas, dispossa de taulell, dues cameres frigorífiques, bany, climatització mitjançant bomba de calor, bon aparador. En el cas de no interessar mantenir l'estat actual, el local està molt ben situat, ideal per qualsevol tipus de botiga, negoci o despatx profesional.
Preu Oferta: 400 €
  0188. PLAÇA D'APARCAMENT DE LLOGUER. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament a Can Illa
Preu: 50 €
  0304. PLAÇA D'APARCAMENT. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament per a cotxe gran en la zona de la Cruïlla de l'Ametlla, amb bon accès, situat a la zona de la cruïlla de l'Ametlla, comandament a distància.
Preu Oferta: 50 €