Immobles en Lloguer
  0768. NAU INDUSTRIAL AMB MOLLS DE CÀRREGA. LA GARRIGA
Nau Industrial en dos plantes de 370 m2. cadascuna, comunicades per una escala interior, no dispossa de montacargues. Tres molls de càrrega, instal.lació de llum i aigua, banys i possibilitat d'opertura en façana posterior d'us comercial.
Preu: 1.800 €
  0144. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Dos despatxos comercials situats en primera planta amb divisions i despatxos, sales etc., cambra de bany, en bon estat i molt cèntrics.Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc. Despatx de 50 m2. Preu: 450 €/mes Despatx de 30 m2. Preu: 400 €/mes.
Preu: 800 €
  0145. DESPATX COMERCIAL. LA GARRIGA
Despatx comercial situat en segona planta, totalment diafan i exterior amb lavabo, en bon estat i molt cèntric. Ideal per a oficines, despatxos, acadèmies, etc.
Preu: 650 €
  0695. LOCAL COMERCIAL IDEAL PEIXETERIA. CANOVELLES
Local comercial molt ben situat, actualment distribuit com a peixeteria. No es demana traspas, dispossa de taulell, dues cameres frigorífiques, bany, climatització mitjançant bomba de calor, bon aparador. En el cas de no interessar mantenir l'estat actual, el local està molt ben situat, ideal per qualsevol tipus de botiga, negoci o despatx profesional.
Preu Oferta: 400 €
  0188. PLAÇA D'APARCAMENT DE LLOGUER. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament a Can Illa
Preu: 50 €
  0304. PLAÇA D'APARCAMENT. LA GARRIGA
Plaça d'aparcament per a cotxe gran en la zona de la Cruïlla de l'Ametlla, amb bon accès, situat a la zona de la cruïlla de l'Ametlla, comandament a distància.
Preu Oferta: 50 €